Zoeken

Van overspel verdachte actrice Najat El Wafi steeds dieper in de problemen

19 september 2019 - 12:00 - Cultuur

©

De situatie wordt steeds moeilijker voor Najat El Wafi. Nieuwe bewijzen blijken te bevestigen dat de Marokkaanse actrice een buitenechtelijke relatie onderhield met Said Khalaf.

Zowel El Wafi als Khalaf werden vorige week woensdag door de rechter gehoord. Ook de man van de actrice was aanwezig, wat de situatie extra ongemakkelijk maakte voor de jonge vrouw.

Assabah schrijft dat de rechter de vertaling heeft bevolen van berichten in het Engels die Khalaf en El Wafi elkaar hadden gestuurd. De berichten die op de telefoons van de actrice en de filmmaker werden gevonden, werden luidop in het Arabisch vertaald.

Said Khalaf, zichtbaar ongemakkelijk, viel de advocaat van de echtgenoot van Najat El Wafi verbaal aan en werd door de rechter op de vingers getikt vanwege zijn gedrag.

De rechter heeft besloten om het onderzoek te heropenen naar de vermeende relatie die de twee onderhielden. De man van El Wafi weigert zijn klacht in te trekken. Volgens hem ging alles goed in zijn koppel en bleef de actrice hem tijdens haar verblijf in Marokko berichtjes sturen alsof er niets aan de hand was.

Najat El Wafi en Said Khalaf werden samen in een appartement in Casablanca gearresteerd. Buren stellen dat de twee zich er regelmatig ontmoetten. Beiden houden vol dat ze elkaar enkel voor het werk zagen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team