Zoeken

In Marokko vinden neggafa’s nieuwe activiteiten

10 augustus 2020 - 15:40 - Marokko

©

Neggafa’s of wedding planners in Marokko zitten al sinds medio maart zonder werk. Door de coronavirus pandemie hebben de autoriteiten namelijk besloten om trouwfeesten voorlopig te verbieden.

Een groot aantal neggafa’s hebben als gevolg daarvan nieuwe activiteiten moeten zoeken om te overleven. Een hervatting van hun werk is namelijk nog steeds niet in zicht.

Nieuwe activiteiten van neggafa’s in Marokko hebben onder meer betrekking tot reclame voor nieuwe kledingontwerpen of nog opleidingen aan nieuwkomers in de sector.

Majda Dar Benjelloun, Marokkaanse wedding planner, vertelde aan persagentschap MAP dat ze had besloten om in reclame voor nieuwe ontwerpen voor bruiden te investeren. Ze organiseert onder meer fotoshoots en heeft ook overeenkomsten kunnen sluiten met een aantal televisiezenders om presentatrices te kleden. Voor Majda is het noodzakelijk om nieuwe klanten en mogelijkheden te vinden om haar bedrijf draaiend te houden.

Negaffa Tadlaouia heeft een heel andere weg gekozen. Ze geeft via internet lessen aan het personeel en nieuwkomers in de sector. Tijdens de opleiding leren de deelnemers trouwfeesten te organiseren en hoe ze voor de bruid moeten zorgen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team