Zoeken

Marokko: moeder gefilmd terwijl ze haar dochter mishandelt

28 november 2020 - 23:00 - Gemeenschap

©

Een video waarin een meisje minutenlang wordt mishandeld door iemand die haar moeder lijkt te zijn, zorgt voor veel opschudding op sociale media in Marokko. De feiten zouden zich in Larache hebben afgespeeld. Internetgebruikers eisen een strenge voorbeeld-sanctie.

De straf die in het begin bedoeld lijkt om het kleine meisje het neuspeuteren af te leren, slaat om naar een lange episode van mishandeling van het kind. In de YouTube-video zien we de moeder het kleine meisje over de vloer naar de keuken slepen. De smeekbeden van het meisje en de pogingen om aan haar moeder te ontsnappen helpen niet. De moeder negeert alles terwijl haar dochter naar adem zit te snakken.

Het kleine slachtoffer krijgt een pak rammel terwijl haar oudere broer de scène zonder schaamte en in aanwezigheid van de vader filmde. Ze zaten rustig neer in een andere huiskamer, die heel even te zien is in de video. Tegen de zussen van het slachtoffer zegt de moeder dat hen hetzelfde lot wacht als ze de hygiënevoorschriften niet respecteren.

De moeder vindt aan het einde van de video dat ze haar dochter nog niet genoeg heeft gestraft en zet haar opnieuw op de grond met de hulp van haar broer. In een laatste uitbarsting van de straf neemt ze een vork van het vuur en verbrand ze de neus van het meisje, dat het uitgilt van de pijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team