Zoeken

Meisje hele nacht opgesloten school wc in Tanger (video)

28 januari 2021 - 16:00 - Marokko

©

Een jonge moeder vond haar dochtertje pas de volgende ochtend terug. Het kind had de nacht opgesloten doorgebracht in de toiletten van haar school in Tanger, onder omstandigheden die nog moeten worden opgehelderd.

Het was een gruwelijke nacht voor de familie van een tienjarige schoolmeisje dat niet naar huis terug was gekeerd. Ongerust over haar afwezigheid, gaf de moeder haar als vermist op bij de politie.

De volgende ochtend, nadat ze haar zoon naar school had gebracht, vond ze haar dochtertje alleen midden op de binnenplaats, terwijl de schooldeur nog niet open stond. Het kleine meisje wierp zich trillend in de armen van haar moeder.

Op het politiebureau vertelde het kind dat de schoolbewaker de deur van de toiletten op slot had gedaan, zonder te kijken of er nog iemand was. De noodkreten van het meisje werden niet gehoord. Voor de rechercheurs zijn de omstandigheden van het incident nog onduidelijk.

Toen het schoolbestuur door de moeder werd ondervraagd kon deze naar verluidt geen uitleg geven. Er is een klacht ingediend tegen de instelling, ondersteund door twee medische verklaringen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team