Zoeken

Marokko: Karim El Ahmadi maakt einde aan internationale carrière

27 juni 2019 - 17:00 - Sport

©

Karim Al Ahmadi heeft het einde van zijn internationale carrière aangekondigd. De Atlas Leeuw stopt na de Afrika Cup 2019 waaraan hij momenteel in Egypte deelneemt.

De Marokkaanse international bevestigde de informatie aan Fox Sport. Hij verklaarde dat hij zijn laatste wedstrijden met Marokko aan het spelen was en hoopt dat hij met het elftal het Afrikaans kampioenschap zal winnen.

Karim Al Ahmadi is 34 jaar en komt al 11 jaar uit voor Marokko. Hij heeft ook de Nederlandse nationaliteit en speelde het merendeel van zijn carrière bij Feyenoord en Twente. Hij vertrok vorige zomer naar Ittihad FC in Saoedi-Arabië. Net zoals veel Marokkaanse voetballers zal hij zijn carrière naar verwachting in de Golfstaten afronden.

Meerdere andere Marokkaanse internationals spelen hun laatste wedstrijden met de Atlas Leeuwen. Nabil Dirar, Karim El Ahmadi, Mbark Boussoufa, Manuel Da Costa, Aziz Bouhaddouz, Nordin Amrabat en Mehdi Benatia hadden de wens geuit om te stoppen als international na het WK maar hadden hun vertrek uitgesteld tot na de Afrika Cup. Ook Hervé Renard vertrekt na het kampioenschap in Egypte.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team