Zoeken

Marokko-Israël: forum in Tel Aviv voor economische samenwerking

30 april 2021 - 15:00 - Economie

©

Van 13 tot 15 juli wordt in Tel Aviv de eerste editie van het economisch forum Marokko-Israël gehouden. De stad Dakhla zal eregast zijn tijdens de conferentie, die bedoeld is om de economische banden tussen Israël en Marokko te verstevigen.

Het is de bedoeling dat Marokko tijdens het forum de economische kansen die er in het koninkrijk liggen, presenteert aan de Israëlische zakenwereld. Beide landen zouden beter moeten worden van de economische samenwerking die voort moet komen uit het forum.

Marokkaanse ondernemers uit de sectoren landbouw, toerisme, industrie, ambacht, lokale productie, vastgoed, financiën en diensten, zullen aanwezig zijn in Tel Aviv. Door een reeks workshops moeten Israëlische en Marokkaanse bedrijven en investeerders met elkaar het gesprek aangaan.

"Dit forum heeft tot doel kleine en middelgrote ondernemingen uit alle regio’s van Marokko erbij te betrekken, zowel in de industrie als in de dienstensector. De organisatoren bieden Marokkaanse bedrijven hun technische, financiële en commerciële expertise om financiële documenten op te stellen die hun investeringsmogelijkheden kunnen vergroten", zeggen de organisatoren van het forum. Volgens hen is het voor Marokko belangrijk dat het forum bijdraagt aan het scheppen van banen in de achtergestelde regio’s van het koninkrijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team