Zoeken

WK 2022: 4ᵉ oefenduel voor de Atlas Leeuwen?

10 november 2022 - 07:00 - Sport

©

Na de wedstrijd tegen Georgië, die gepland staat op 17 november in de Verenigde Arabische Emiraten, zou het Marokkaans elftal nog een laatste oefenduel kunnen spelen als voorbereiding op het WK, dat over minder dan twee weken begint.

Marokko zou deze vierde oefenduel tegen Panama of Venezuela kunnen spelen volgens Le Matin. De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) zou onderhandelingen zijn begonnen met deze twee landen en wacht op groen licht van de FIFA.

Moest de wereldvoetbalbond geen toestemming geven voor één van deze tegenstanders, dan zouden de Atlas Leeuwen zich tot de club Al Duhaïl kunnen wenden om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen, aangezien het Marokkaans team in hun stadion traint.

De FRMF heeft hierover vooralsnog geen informatie verstrekt. De bondscoach, die zijn definitieve selectie over enkele dagen bekend zal maken, zal meer details geven over de geplande oefenduels. Marokko, dat in groep F zit, begint het WK op 23 november tegen Kroatië. Daarna volgen wedstrijden tegen België op 27 november en Canada op 1 december.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team