Zoeken

Marokko: fqih gearresteerd voor verkrachtingspoging kind

5 mei 2021 - 19:00 - Gemeenschap

©

Een Fqih is op heterdaad betrapt op de poging tot verkrachting van een minderjarige in Guercif. Hij is door het bevoegde parket van het Hof van Beroep van Oujda aangehouden voor ontvoering met geweld en poging tot verkrachting van een minderjarige.

Een fqih die bekend staat in Guercif en omstreken, ontvoerde een 11-jarig kind en nam hem mee naar een verlaten plek ver van het stadscentrum, waar hij hem seksueel probeerde aan te randen, meldt Al Massae. Hij werd door de bevoegde autoriteiten gearresteerd na een waarschuwing van een buurtbewoner. Deze kreeg in het oog dat de verdachte op het punt stond om een verkrachting op een minderjarige te plegen.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de verdachte een alleenstaande man is van in de dertig. Hij nam de minderjarige mee naar een afgelegen plek in de stad en probeerde hem te verkrachten, maar kon worden tegengehouden. De bevoegde autoriteiten betrapten hem op heterdaad op een poging tot verkrachting van een minderjarige.

De fqih bekende tijdens zijn verhoor. Hij staat nu, na zijn voorgeleiding aan het bevoegde parket van het Hof van Beroep van Oujda, onder arrest voor ontvoering met geweld en poging tot verkrachting van een minderjarige. Zijn proces zal in de komende dagen van start gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team