Zoeken

Agadir: Italiaanse toerist opgepakt voor pedofilie

2 november 2021 - 18:40 - Marokko

©

De gendarmerie van Aourir heeft een Italiaanse toerist gearresteerd op verdenking van pedofilie. Hij was in het gezelschap van een minderjarige toen hij ’s avonds laat in zijn huis werd aangehouden.

De Italiaanse toerist werd in de buurt van Agadir gearresteerd. Volgens de gendarmerie werd de man eerder ook al beschuldigd van soortgelijke feiten. Geërgerde buurtbewoners verwittigden de politie en omsingelden het huis om te voorkomen dat hij zou vluchten, meldt het dagblad Assabah.

Lees ook: Adam bevrijdt dochter (4) en zoon (6) uit huis pedofiel in België

Tijdens zijn verhoor heeft de verdachte ontkend dat hij de minderjarige seksueel heeft misbruikt, maar het kind vertelde dat hij hem vroeg om via het dak van het huis te vluchten. De krant wijst erop dat de buurtbewoners het merkwaardig vonden om ’s nachts een Marokkaanse minderjarige samen met een buitenlander te zien en ze daarom besloten om hen te volgen. Ze leidden af van het gemak waarmee hij zich gedroeg, dat de Italiaanse toerist dit al eerder heeft gedaan en dat hij elke truc uit het boekje gebruikte om minderjarigen naar zijn huis te lokken.

Lees ook: Marokko: wetsvoorstel om pedofielen zwaarder te bestraffen verworpen

De verdachte is onder toezicht van het bevoegde parket in hechtenis geplaatst met het oog op het onderzoek. Er wordt onderzocht of de Italiaan betrokken is bij de seksuele uitbuiting van andere minderjarigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team