Zoeken

Ambassade VS lanceert programma "Open Startup Morocco"

1 december 2020 - 15:40 - Marokko

©

De Amerikaanse ambassade in Marokko gaat binnenkort het programma "Open Startup Morocco" lanceren om jonge Marokkaanse ondernemers te ondersteunen.

"Open Startup Morocco" is een trainingsprogramma voor Marokkaanse studenten op het gebied van handel en technologie. De krant Le Matin omschrijft het programma als "een intensieve trainingservaring om te slagen als bedrijfsleider".

"Dit programma zal jonge Marokkanen, samen met jonge Amerikanen, in staat stellen te leren om sterke netwerken van leeftijdsgenoten op te bouwen en vooruitgang te boeken door capaciteitsopbouw, en om kennis te maken met de wereld van internationale startups", meldt de Amerikaanse ambassade in een verklaring.

Voor de ontwikkeling van het project werkt de Amerikaanse ambassade samen met de Africa Business School, de Al Akhawayn University, Impact for Development, de Columbia University en Open Startup International.

De jonge Marokkaanse studenten die zich inschrijven voor het gratis trainingsprogramma krijgen ook een volledig betaalde studiereis naar New York aangeboden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team