Zoeken

Marokko: ook krant Al Bayane getroffen door klacht seksuele intimidatie

2 maart 2018 - 10:40 - Marokko

©

Na Akhbar Al Yaoum wordt ook Al Bayane getroffen door een seksuele intimidatie schandaal. Een klacht werd ingediend tegen de financiële directeur van de krant, die alle beschuldigingen ontkent en ermee dreigt ook aangifte te doen.

De groep laat in een verklaring weten "verrast" te zijn door de aangifte van een medewerkster die nog steeds voor de krant werkt en maandelijks een salaris ontvangt. Haar klacht tegen de financiële directeur en lid van de raad van bestuur, is niet geloofwaardig omdat de klaagster eerder al op de vingers was getikt over haar "professionele prestaties".

Al Bayane stelt dat alle medewerkers van de groep zonder uitzondering verrast werden door de klacht van de vrouw die door "de oude directie" was aangeworven. Volgens het blad wil de vrouw enkel misbruik maken van de actuele situatie in de perssector in Marokko, een verwijzing naar de arrestatie van Taoufiq Bouachrine, directeur van Akhbar Al Yaoum, voor seksuele intimidatie.

De klacht is niet alleen lasterlijk voor de financiële directeur maar voor de hele groep en de politieke partij die het vertegenwoordigt. Al Bayane dreigt er als gevolg mee de zaak voor de rechter te brengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team