Zoeken

Marokkaanse voetballer doodgestoken in Sevilla

6 maart 2024 - 17:00 - Marokko

©

De 21-jarige Marokkaanse voetballer Reda Belabber is zondagmorgen doodgestoken in de wijk Santa Clara in Sevilla. De beloftevolle speler van Atlético Libertad, uit Mairena del Aljarafe, werd tijdens een uit de hand gelopen ruzie vermoord.

Reda’s club Atlético Libertad reageerde verslagen op het tragische nieuws en bracht op sociale media hulde aan de jonge voetballer. De club spreekt van "diepe droefheid" en noemt Reda Belabber "een jongen vol dromen en ambities."

Lees ook: 24-jarige Marokkaanse voetballer Oussama Falouh overleden

Reda, die geliefd was bij zijn ploeggenoten, stond bekend als een loyale en gedreven speler. Het drama voltrok zich vroeg zondagochtend op de Avenida de las Villas de Cuba. Hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden de jongeman niet meer reanimeren. Hij overleed ter plekke.

De politie heeft twee 18-jarige verdachten gearresteerd, die afkomstig zijn uit de wijk Los Pajaritos. Een van hen werd zondag opgepakt, de andere meldde zich maandag met een advocaat bij de politie. Het onderzoek richt zich op de vraag of de betrokkenen elkaar kenden en of er mogelijk een eerdere aanvaring was.

Lees ook: Spanje: Marokkaanse voetballer komt om bij verkeersongeval (video)

Uit de eerste getuigenissen blijkt dat er in een discotheek een vechtpartij ontstond die op straat verderging en uiteindelijk tot de fatale steekpartij leidde. De twee verdachten blijven in voorarrest tot hun verschijning voor de rechter.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team