Zoeken

Spanje: Marokkaanse voetballer komt om bij verkeersongeval (video)

25 oktober 2023 - 12:00 - Sport

©

Mohamed Idil, een 21-jarige speler die sinds twee jaar uitkomt voor CF Vilafranca in Spanje, is dinsdag omgekomen bij een verkeersongeval tussen Calonge en S’Alqueria Blanca, op weg naar zijn werk.

De dood van de jonge speler van Marokkaanse afkomst heeft de voetbalwereld op de Balearen geschokt. Mohamed Idil, ook bekend als "Camorro", was een getalenteerde speler die zowel op als buiten het veld zeer gewaardeerd werd door zijn teamgenoten. Hij was een sleutelfiguur geworden in de opstelling van Vilafranca en heeft bijgedragen aan de promotie naar de Eerste Regionale divisie, meldt 20minutos.

"Hij was een ongelooflijk persoon, iemand die je nodig hebt in de kleedkamer. We houden veel van hem...", reageerde de coach van Vilafranca, Sergi Caldentey. "Ik zal eeuwig wachten tot je reageert op mijn laatste bericht. Mijn Camorro! Vlieg hoog, jongen...", schreef de coach op zijn sociale media, waarbij hij aankondigde dat alle trainingssessies en de wedstrijd van het komende weekend zijn opgeschort.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team