Zoeken

Marokkaanse stad in wereldtop 3 van meest betaalbare steden

1 oktober 2023 - 13:30 - Marokko

©

Een Marokkaanse stad staat in de top 3 van betaalbare bestemmingen voor toeristen met een krap budget. Dit blijkt uit een nieuwe ranglijst van een gespecialiseerde website.

Tanger heeft de tweede plaats behaald in de ranglijst van betaalbare bestemmingen voor reizigers met een beperkt budget, samengesteld door de reissite The Travel. De beste maanden om deze Marokkaanse stad te bezoeken liggen tussen mei en september. Marshan en de medina zijn de beste wijken om te verblijven. Toeristen wordt geadviseerd om streetfood te eten en te onderhandelen over de taxiprijs voordat ze instappen.

Lees ook: Marokkaans vegetarisch restaurant in wereldtop

"Reizigers die dromen van een bezoek aan Spanje, maar denken dat het te duur is, kunnen hun blik naar het zuiden wenden, naar Noord-Afrika. De stad Tanger in Marokko ligt net aan de andere kant van de Straat van Gibraltar ten opzichte van Spanje en biedt betaalbare accommodatie, lokaal voedsel en vervoersmiddelen. Het is een grote stad. Op een halfuur met de trein kunnen reizigers het stadje Asilah verkennen", adviseert de website.

Lees ook: Marokkaanse stad in wereldtop van steden waar eten het goedkoopst is

Quito, de hoofdstad van Ecuador, staat bovenaan de lijst van betaalbare bestemmingen voor reizigers met een laag budget. Ksamil, een dorp en voormalige gemeente aan de Zuid-Riviera van Albanië, maakt de top 3 compleet. Op de vierde plaats staat Medellín in Colombia, gevolgd door Plovdiv (Bulgarije), Buenos Aires (Argentinië) en Istanbul (Turkije). Siem Reap (Cambodja), Puerto Vallarta (Mexico) en Antigua (Guatemala) sluiten de ranking af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team