Zoeken

Solo reizen: Marokkaanse stad in wereldtop 3

1 november 2023 - 10:30 - Marokko

©

De stad Marrakech behoort tot de vijf beste bestemmingen voor een solo-reis, zo blijkt uit analyses van kunstmatige intelligentie.

De kunstmatige intelligentie (AI) heeft de vijf beste bestemmingen voor soloreizen geselecteerd op basis van gegevens van miljoenen reizigers die deze ervaring al hebben opgedaan. De stad Marrakech, met haar bruisende souks, tuinen, het indrukwekkende Djemaa El Fna-plein en haar hammams, staat op de tweede plaats in deze ranglijst.

Lees ook: New York Times zet medina van Marrakech in zonnetje

Tokyo in Japan is volgens de AI de beste bestemming om alleen te reizen, waarbij de cultuur, gastronomie en indrukwekkende technologische ontwikkeling van de stad worden benadrukt. Reizigers kunnen er het Senso-ji tempel bezoeken, de levendige wijk Shibuya verkennen en heerlijke sushi proeven op de Tsukiji-markt.

Met haar natuurlijke landschappen en watervallen is de stad Reykjavik in IJsland derde. In deze charmante stad kunnen reizigers ontspannen in de warmwaterbronnen van het beroemde blauwe meer. Op de vierde plaats heeft de AI Wenen in Oostenrijk gekozen, bekend om haar paleizen en beroemde musea, zoals het historische Schönbrunn-paleis en de Stephansdom.

Lees ook: Marokkaanse luxe: twee hotels in Marrakech in wereldtop

Lissabon in Portugal sluit de lijst af. Reizigers zullen er de unieke architectuur en heerlijke keuken ontdekken en kunnen het kasteel van Sint-Joris, de Bairro Alto bezoeken, en genieten van de beroemde taartjes van Belém.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team