Zoeken

Marokkaanse Riad in Palm Desert verkocht (foto’s)

20 maart 2022 - 15:40 - Wereld

©

Een moderne woning in Marokkaanse riad-stijl in Palm Desert, is verkocht aan de bekende Amerikaanse ondernemer Howard Panes, een van de pioniers in de e-sigarettenindustrie.

Howard Panes (53) verwierf het eigendom, genaamd "Casbah Cove", via een in Florida gevestigde vennootschap voor 11,5 miljoen dollar. Zo kreeg hij een daling van 17% ten opzichte van de laatste prijs die voor de verkoop was vastgesteld (13,9 miljoen dollar).

Lees ook: Gims zet villa in Marrakech te koop

Casbah Cove is gelegen op het terrein van de Bighorn Golf Club en is 1175,22 m² groot. Er zijn vijf slaapkamers, zeven badkamers en een aaneengesloten woonruimte binnen en buiten. De glazen wanden en een verhoogd glazen plafond vormen een binnenplaats in het midden van het huis.

Lees ook: French Montana koopt villa van 8 miljoen dollar

De riad heeft ook een hamam met stoombad, een temperatuur wijnkelder, een shishalounge voor 20 personen, een openlucht bioscoop, weelderige tuinen, fonteinen en verschillende zwembaden, waaronder een 22.86 m² groot zwembad met overloop en een 12.192 m² groot rond zwembad, een complete buitenkeuken met barbecue, etc.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team