Zoeken

Marokkaanse prostituee over Much Loved: "Alles is echt"

30 mei 2015 - 20:45 - Marokko

©

In de film Much Loved van Nabil Ayouch is alles echt. De grove taal, de opmerkingen, het gedrag... Dat stelt een echte prostituee in een kort interview met Hitradio.

De vulgaire taal van de taxi scène en het gedrag van de prostituees Hlima, Randa, Soukaina en Noha zijn echt. Sekswerksters in Marokko praten écht op die manier. Dat stelt de jonge vrouw in een anoniem het interview.

Ook over geld praat zij openlijk, van 2000 tot 2500 dirham per dag! Zelf geeft ze toe dat ze het enkel voor het gemakkelijk geld doet.

Het verbod opgelegd door het Ministerie van Communicatie vindt ze een schande. De film verdient het volgens haar om gezien te worden door een breed publiek. Iedereen moet begrijpen hoe het is om in de prostitutie te werken.

Much Loved kwam in opspraak na de publicatie van een aantal scènes op internet. De harde de taal en schokkende beelden worden sterk bekritiseerd. Door de opschudding werd besloten om de film in Marokko te verbieden. Een minderheid vindt dat het een sociale realiteit is dat getoond moet worden.

Om haar anonimiteit te garanderen werd haar stem veranderd. Video!

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team