Zoeken

Marokkaanse militairen krijgen inzicht in technologie Israëlische leger

17 september 2022 - 19:00 - Wereld

©

Marokkaanse militairen die de internationale conferentie over innovatie en defensie in Israël bijwoonden, kregen inzicht in de nieuwe technologische mogelijkheden van het Israëlische leger.

De internationale conferentie over innovatie en defensie ging op 12 september van start en eindigde afgelopen donderdag. Het beoogde de uitwisseling van kennis en knowhow tussen de deelnemende legers. Ook is de basis gelegd voor een solide samenwerking op het gebied van multidimensionale defensie en militaire innovatie.

Lees ook: Inspecteur-generaal Marokkaans leger in Israël verwacht

Naast de Verenigde Staten, Canada, Australië en India, namen ook delegaties uit Europa deel aan de conferentie. Marokko was dit jaar het enige Afrikaanse en Arabische land op de conferentie. De Marokkaanse delegatie werd geleid door luitenant-generaal El Farouk Belkhir, stafchef van het Marokkaanse leger.

Lees ook: Marokko gaat wapens produceren in samenwerking met Israël

Op de derde en laatste dag van de conferentie werd voor de militaire delegaties een briefing gehouden over de technologische mogelijkheden van Tsahal. Met beelden werden de nieuwe operationele technieken van het Israëlische leger getoond. Het sleutelwoord daarbij is "snelle actie op het slagveld".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team