Zoeken

Wie zijn de tien knapste Marokkaanse vrouwen

9 maart 2016 - 11:40 - Marokko

©

Topmodellen, actrices, presentatrices of prinsessen. Allen hebben één punt gemeen. Ze belichamen de Marokkaanse schoonheid. Focus op de 10 knapste Marokkaanse vrouwen.

Lalla Soukaina

Prinses Lalla Soukaina, 29, is ongetwijfeld de mooiste vrouw van Marokko. De kleindochter van Koning Hassan II en dochter van Lalla Meryem, studeerde in Frankrijk en Rabat. Ze trouwde in januari met de zakenman Mehdi Regragui en beviel in september vorig jaar van een tweeling. Lalla Soukaina was de lievelingskleidochter van wijlen Koning Hassan II.

Amina Allam

Amina Allam, 25, 1m83, loopt al sinds haar 15e modeshows. De jonge vrouw van Marokkaans-Finse afkomst groeide op in Casablanca. Ze deed in 2007 mee aan de Libanese televisieshow ’Mission Fashion’. In 2008 startte ze haar eigen mode-agentschap ’Look by Amina Allam’.

Karima Adebibe

Karima Adebibe, 31 , is een Marokkaans-Grieks-Ierse actrice. Ze is vooral bekend voor haar rol als Lara Croft in Tomb Raider. De jonge vrouw groeide op in Tanger. Ze vertrok op haar 7e met haar ouders naar Londen waar ze op haar 17e topmodel werd. Ze was onder meer te zien in de films ’Alien vs Predator’ (2004), ’Frontier Blues’ (2009) en ’Sherlock Holmes’ (2011).

Hind Sahli

Hind Sahli, 25, werd op haar 18e door Elite ontdekt. In 2008 werd ze het nieuw gezicht van cosmeticamerk Maybelline. Een jaar later vertrok ze naar New York waar ze voor het modellenbureau DNA ging werken. Ze liep sindsdien voor Kenzo, Louis Vuitton, Paul Smith, Jean-Paul Gauthier, Loewe en Max Azria.

Sofia Marikh

Sofia Marikh is een Marokkaanse actrice en zangeres. Sofia, 31, werd bekend dankzij haar deelname aan de Libanese Star Academy in 2003. Ze speelde onder meer in de Franse film ’Soleil’ samen met Sophia Loren en bracht haar eerste album, ’Kelmet Hobb’, in 2007 uit. Ze is ook het gezicht van meerdere merken in de Arabische wereld en werd in 2013 verkozen tot één van de vijftig mooiste vrouwen in de wereld door World Actuality.

Kenza Zouiten

Kenza Zouiten, 23, is een bekende modeblogger. Het Marokkaans-Zweeds topmodel werkt voor modellenbureau Elite en is een succesvolle zakenvrouw. Ze lanceerde in 2013 haar eigen modemerk Ivyrevel.

Emmanuelle Chriqui

Emmanuelle Chriqui, 38, is een Canadese actrice van Marokkaanse afkomst. De jonge vrouw verscheen op 10-jarige leeftijd in een tv-spot van McDonald’s. Sindsdien kreeg ze meerdere rollen in series en films en is een bekend figuur geworden in Hollywood. Ze werd in 2008 tot één van de zes mooiste vrouwen ter wereld verkozen.

Soukaina Eljid

Soukaina Eljid, 20, loopt sinds haar vijftiende op de catwalk voor modellenbureau Elite. De jonge vrouw uit Mohammedia liep onder meer voor Saïd Maarouf, Tami Tazi en Patrick Boffa. Ze won twee jaar geleden de Marokkaanse finale van de ’Metropolitan Top Model 2014’.

Zineb Obeid

Zineb Obeid, 29, is een Marokkaanse actrice en televisiepresentatrice. Op haar 13e verscheen ze voor het eerst in reclamespots op televisie. Ze speelde later in meerdere Marokkaanse films en series. Zineb presenteert nu de televisieshows ’Zin w Zen’ en ’Dar Design’ op Medi 1 Tv.

Kaoutar Boudarraja

Kaoutar Boudarraja, 28, is een Marokkaanse topmodel, zangeres, actrice en televisiepresentatrice. De jonge vrouw laat zich Kao noemen en werd bekend na haar deelname aan Star Academy Maghreb in 2007. In 2009 presenteerde ze een cultureel- en vervolgens een modeprogramma op de televisie. In 2012 produceerde ze ’Mamnou3 3arjel’, eerste vrouwentalkshow in Noord-Afrika, die ze ook presenteerde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team