Zoeken

Marokkaanse influencer Ezzoubair Hilal in geheim getrouwd (foto’s)

8 mei 2024 - 18:00 - Cultuur

©

De bekende Marokkaanse komiek en influencer Ezzoubair Hilal is getrouwd. Hij bevestigde zelf de geruchten over zijn huwelijk op sociale media.

Ezzoubair Hilal maakte zijn huwelijk met Hanane officieel tijdens een privéceremonie op zaterdag 3 mei in El Jadida. Het koppel koos ervoor om hun huwelijk ver weg van de schijnwerpers en de glitter van de showbusiness te vieren, in een intieme kring van naaste vrienden en familie.

Lees ook: Achmed Akkabi getrouwd en binnenkort papa (foto’s)

In tegenstelling tot de gebruikelijke weelderige en breed uitgemeten bruiloften van veel beroemdheden, hebben Ezzoubair Hilal en zijn kersverse vrouw gekozen voor een bescheiden en intieme setting. Ze wilden hun privacy beschermen en dit belangrijke moment enkel delen met hun dierbaren.

Trouw aan Marokkaanse tradities organiseerde het paar twee afzonderlijke ceremonies: een voor de vrouwen en een voor de mannen. Deze aanpak werd door veel van Hilal’s volgers geprezen.

Lees ook: Marokkaanse komiek Oussama Ramzi getrouwd (video)

De influencer koos ook bewust om geen foto’s van Hanane te delen of details over haar identiteit vrij te geven, uit respect voor haar privacy. Hij deelde wel enkele foto’s van de bruiloft op zijn Instagram, vergezeld van een ontroerende boodschap waarin hij zijn dankbaarheid en geluk uitdrukt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team