Zoeken

Marokkaanse licht oude Amerikaan voor duizenden dollars op

3 november 2015 - 20:10 - Marokko

©

De Amerikaanse Jerry Mentzel woont in het Apollo en verloor een tijdje geleden zijn vrouw aan kanker. Hij ontmoette daarop een jonge Marokkaanse via internet, trouwde met haar en nam haar mee naar Amerika.

Om met Saida Lahouatchi te trouwen werd aan de Amerikaan een bruidsschat van 32.000 dollar gevraagd. Het geld stuurde hij naar de schoonbroer van zijn toekomstige in Londen.

Het huwelijk duurde echter maar twee weken. Mentzel vroeg een scheiding aan en moet sindsdien maandelijks een alimentatie van duizenden euro’s aan zijn 24-jarige ex-vrouw betalen. "Ik dacht dat ze een beter leven wilde, maar ze wilde enkel een Green Card", zegt de zestiger aan Get Marty.

Saida is intussen terug naar Tanger vertrokken. Over de hele zaak zegt ze gewoon dat Jerry haar man was maar dat hij haar niet goed had behandeld en dat er "iets mis is met hem". Over de duizenden dollars die ze kreeg zegt ze simpelweg dat het haar bruidsschat was.

Na de publicatie van een reportage over Jerry en Saida op YouTube vertelde een lezer onder het pseudoniem Peter Marley dat hij tientallen bewijzen had dat de Amerikaan niet onschuldig is. Hij zegt meerdere e-mails te hebben waarin Mentzel beloftes maakt aan de jonge Marokkaanse. "Wanneer Saida in Amerika is aangekomen vertelde hij haar dat hij zijn beloftes niet ging houden. Hij bracht haar enkel voor de seks naar de Verenigde Staten. Nadat hij haar maagdelijkheid had genomen, dumpte hij haar", aldus Peter Marley.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team