Zoeken

Marokkaanse acteur Mustapha Zaari zwaar ziek

18 april 2024 - 22:00 - Marokko

©

De Marokkaanse acteur Mustapha Zaari maakt een moeilijke periode door. Hij is recent gediagnosticeerd met prostaatkanker en opgenomen in het militair hospitaal in Rabat voor behandeling.

Aljarida24 vernam van bronnen dichtbij de acteur dat Mustapha Zaari al een tijdje weet dat hij kanker heeft, maar dat zijn toestand in de laatste weken ernstig is verslechterd, waardoor dringende ziekenhuisopname noodzakelijk werd.

Lees ook: Actrice Touriya Haoud openhartig over lymfeklierkanker

Ondanks deze moeilijke situatie zijn de berichten over zijn gezondheidstoestand geruststellend. Mustapha Zaari wordt verzorgd door een gespecialiseerd medisch team en krijgt volledige zorg sinds zijn opname in het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel en hij zet zijn behandeling voort, aldus dezelfde bron.

Lees ook: Marokko rouwt om verlies televisie-icoon Khadija Assad

De bekendmaking van de ziekte van Mustapha Zaari had een golf van sympathie en solidariteit teweeggebracht bij zijn vele Marokkaanse fans. Ze hadden het ministerie van Cultuur opgeroepen om zijn behandeling te betalen en hem de nodige steun te bieden in deze moeilijke periode.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team