Zoeken

Koning Mohammed VI eert Mustapha Dassoukine

9 juli 2024 - 20:00 - Marokko

©

Koning Mohammed VI heeft zijn medeleven en condoleances betuigd aan de familie van de overleden komiek Mustapha Dassoukine. In zijn boodschap benadrukte de monarch dat hij met grote emotie en diepe droefheid het nieuws van het overlijden van Mustapha Dassoukine heeft ontvangen.

In deze moeilijke tijd spreekt Koning Mohammed VI zijn oprechte condoleances en gevoelens van medeleven uit aan de familie van de overledene. Hij richt zich ook tot alle bewonderaars en vrienden van Dassoukine, evenals de gehele artistieke gemeenschap, en benadrukt het grote verlies van een pionier en creatief komiek. Mustapha Dassoukine stond bekend om zijn grote menselijke kwaliteiten en verrijkte gedurende meer dan vier decennia het nationale artistieke landschap met komedies, toneelstukken en onderscheidende televisie- en filmwerken.

Lees ook: Marokko rouwt om overlijden komiek Mustapha Dassoukine

Koning Mohammed VI deelt de gevoelens van verlies van de familie en geeft aan dat de wil van God onverbiddelijk is. Hij bidt tot de Almachtige om geduld en troost te schenken aan de nabestaanden en om Mustapha Dassoukine rijkelijk te belonen voor zijn waardevolle diensten aan de kunst en het vaderland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team