Zoeken

Marokkaanse luxe in Arizona woestijn (foto’s)

7 september 2023 - 09:00 - Wereld

©

In de Verenigde Staten biedt een 5-sterrenhotel, geïnspireerd op Marokkaanse kleuren en de bergen van Zuid-Spanje, reizigers een serene ontspanning in de woestijn.

Met drie buitenzwembaden, een sauna, een 3 km lange golfbaan, een bubbelbad en jacuzzi, een fitnessruimte, massages en een spa, en nog veel meer voorzieningen, is het Omni Scottsdale Resort and Spa in Montelucia, vlakbij Camelback Mountain op 4949 E Lincoln Drive Paradise Valley in Arizona, een droomplek voor vakantiegangers. Dit 5-sterrenhotel is ontworpen als een Spaans dorp en ademt de kleuren van Marokko. De bloemrijke paden en historische arcades geven reizigers het gevoel dat ze zich in een Europese villa bevinden, schrijft Honest Cooking.

Lees ook: Four Seasons breidt uit met nieuw hotel in Rabat

Het resort werd onlangs gerenoveerd en heeft 293 kamers en 38 luxe suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een minibar en een koffiezetapparaat. Het Omni Scottsdale Resort and Spa biedt zijn gasten een kwaliteitszetel, verduisteringsgordijnen en een topmatras. De privébadkamers hebben een diep bad. Ruimtes zoals de "Joie de l’Intention" en de "Joie de la Purification" maken gebruik van helende stenen en kwartskristallen, om de dag van de reizigers te verlichten. Gasten worden uitgenodigd om hun handen op het kristal te leggen om hun stress te verminderen en hun geest te zuiveren.

Lees ook: Robert De Niro opent deze week zijn hotel in Marrakech

"Hoewel mijn reis een week had met temperaturen van 110ºF (41ºC), was de sfeer toch heel bevorderlijk voor veel rust en verjonging. Met acht maanden van gunstige temperaturen is Arizona het hele jaar door de ideale plek om te ontspannen aan het zwembad," zegt een tevreden klant.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team