Zoeken

Marokkaan neergeschoten nabij Malaga

21 april 2021 - 12:40 - Gemeenschap

©

Een Marokkaanse man werd doodgeschoten in zijn bestelwagen in Torremolinos in het zuiden van Spanje. Beveiligingscamera’s registreerden de scène. De nationale politie heeft een onderzoek ingesteld.

De nationale politie onderzoekt de dood van een man van wie het lichaam maandag in Torremolinos werd gevonden met verscheidene schotwonden, in de Madre del Buen Consejo straat. Volgens politiebronnen is de overledene een 35-jarige Marokkaan, meldt La Opinion de Malaga. Agenten van de Centrale Anti-Drugs Brigade (Udyco) hebben het onderzoek overgenomen en denken dat het gaat om een nieuwe afrekening aan de Costa del Sol.

De beveiligingscamera’s die door het stadsbestuur zijn geïnstalleerd in een gebouw in aanbouw op het Pablo Ruiz Picasso plein, registreerden het verloop van het misdrijf. Onderzoekers die de video bekeken, zagen hoe het slachtoffer een bestelwagen parkeerde, uitstapte en vervolgens de achterbak opende om iets te controleren. Op het moment dat hij weer achter het stuur kroop naderde een man met een capuchon het voertuig en schoot drie keer van dichtbij op de Marokkaan, alvorens weg te vluchten.

De schoten alarmeerden buurtbewoners die de politie belden. Eenmaal ter plaatse heeft de plaatselijke politie van Torremolinos de plaats van het misdrijf afgezet, zodat forensische agenten naar bewijsmateriaal konden kijken. Er werden verschillende kogelhulzen gevonden. Gezondheidswerkers bevestigden later de dood van de Marokkaan. Zijn lichaam zal worden onderworpen aan een autopsie in het Instituut voor Juridische Geneeskunde. Na onderzoek is ook gebleken dat het busje in de gemeente Valencia geregistreerd staat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team