Zoeken

Marokkaan gooit huisgenoot uit raam in Spanje

8 juli 2021 - 18:20 - Wereld

©

In de Spaanse stad La Coruña heeft een Marokkaanse man zijn huisgenoot uit een raam op de eerste verdieping gegooid. Vervolgens haastte hij zich naar beneden om het slachtoffer van zijn bezittingen te beroven. De dader wordt nog altijd gezocht door de politie.

Een getuige vertelt dat ze geschreeuw hoorde en zag dat het slachtoffer na een worsteling uit een raam op de eerste verdieping werd geduwd. Ook zag ze hoe de dader met ontbloot bovenlijf naar buiten kwam stormen en tot verbijstering van de menigte die om het slachtoffer heen stond, de zakken van de zwaargewonde man leegde voordat hij wegvluchtte in een taxi.

Het voornaamste aanknopingspunt dat de politie heeft in de zoektocht naar de dader is de telefoon van het slachtoffer, die de dader in de taxi vergat. De taxichauffeur heeft de gsm overgedragen aan de politiediensten.

"Voor zover ik kon zien, was zijn arm op verschillende plaatsen gebroken en alles wees erop dat hij ook een gebroken rib had, omdat hij klaagde dat hij niet kon ademen en pijn in zijn rug had", vertelt een getuige die op een nabijgelegen terras zat toen het incident plaats vond. Hij was als een van de eersten bij het slachtoffer en heeft hem eerste hulp verleend totdat de ambulance was gearriveerd.

Uit navraag bij de buren van de dader en het slachtoffer is gebleken dat de mannen sinds twee maanden een appartement deelden in het appartementengebouw la Ronda de Outeiro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team