Zoeken

Marokkaan leidde "drugssupermarkt" in Spanje (video)

29 november 2017 - 17:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Abdeslam, een 46-jarige man van Marokkaanse afkomst, werd eind vorige week in Cardedeu bij Barcelona gearresteerd voor drugshandel.

Volgens El Español had de man van zijn woning een echt drugssupermarkt gemaakt. Zijn klanten legden geld voor zijn deur. Enkele minuten later gooide Abdeslam de drug door het raam naar de klant.

De politie deelde beelden van de inval bij de veertiger. Tijdens een huiszoeking werd slechts een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. In totaal vonden de agenten 61,42 gram hasj, 25,30 gram MDMA, 8,6 gram marihuana en 1,26 gram cocaïne, mobiele telefoons, laptops, monitors en Decathlon-fietsen"

De ex-vrouw en de zoon van de dealer vertelden aan de krant dat hij "altijd een ondernemer is geweest". Abdeslam had vroeger een gevelbekledingsbedrijf die hij ​​had moeten sluiten vanwege de crisis. Hij verkocht sindsdien hasj "zoals iedereen hier" maar zou nooit cocaïne of MDMA hebben verkocht.

De zoon van Abdeslam stelt dat zijn vader enkele dagen voor zijn arrestatie een rechtszaak tegen een politieagent had gewonnen. De agent zou hem hebben mishandeld en zou op het moment van de feiten dronken zijn geweest. De jongen oordeelt dat de inval bij zijn vader een wraakactie is van de politie.

Bladna.nl