Live: wedstrijd Algerije-Marokko

27 maart 2011 - 21:58 - Sport

©

Marokko en Algerije spelen op dit moment in Annaba voor de derde dag van kwalificatie voor de African Cup of Nations 2012. Bladna.nl geeft je een live-overzicht van deze wedstrijd!

Marokkaanse volkslied was "te" perfect. Medi 1 Tv heeft een band laten draaien.

19u30: Begin van de wedstrijd Marokko-Algerije.

7de minuut - 1-0 voor Algerije na een penalty van Hassan Yebda. De bal werd met de hand geraakt door een Marokkaanse verdediger.

10de minuut Rellen in de tribunes, lichtkogels gebruikt juist na de eerste doel van Algerije

27ste minuut: Gevaarlijke vrije schop van Algerije

33ste minuut: Buitenspel voor Marokko

38ste minuut: Gevaarlijke poging van Algerije, tijdelijk gestopt door de Atlas Leeuwen

45ste minuut: Einde van de eerste helft.

54ste minuut: Gele kaart voor Mehdi Lahcen

56ste minuut: Mbark Boussoufa gestresseerd maakt een domme fout en stuurt de bal in de verkeerde richting.

De spelers zijn moe, de tweede helft is veel minder actief dan de eerste.

58ste minuut: Eerste schot op doel van Marokko voor Adel Taarabt

Marokko begint pressie te zetten op Algerije

63ste minuut: Tweede schot op doel voor Marokko, nogmaals door Adel Taarabt

67ste minuut: Hele mooie doelpoging van Marokko, beste sinds het begin van de wedstrijd.

71ste minuut: Youssef El Arabi vervangt Adel Taarabt

76ste minuut: Schot op doel voor Algerije van Yassine Jebbour

76ste minuut: Gele kaart voor Algerijnse speler

77ste minuut: Doelpoging van Marokko, Algerijnse doelman vangt de bal

79ste minuut: Nieuwe doelpoging van Marokko

80ste minuut: Nader Belhadj vervangt Ryad Boudebouz bij de Algerijnse team

84ste minuut: nieuwe poging tot doelen van Marokko, bal ontvangen door de Algerijnse doelman

Bal: 53% voor Marokko, 47% voor Algerije

Nog 3 minuten voor het einde van de wedstrijd, nog steeds 1-0 voor Algerije

88ste minuut: Marouane Chamakh vraagt een penalty, Algerijnen proberen tijd te winnen door traag te spelen

89ste minuut: Hassan Yebda vervangen door Aissa Lazhar bij Algerijnse team

89ste minuut: Oussama Saidi vervangt Younes Belhanda bij Marokko

90ste minuut: extensie van de speeltijd

93ste minuut: Adil Hermach, nummer 6 van Marokko, krijgt een gele kaart

94ste minuut: Einde van de wedstrijd, Algerije wint 1-0, Marokkaanse spelers klagen over de scheidsrechter

Bladna.nl geeft je afspraak op 4 juni 2011 voor de returnwedstrijd gespeeld in Marokko!