Zoeken

Libanese celebs loven Koning Mohammed VI

11 augustus 2020 - 15:30 - Marokko

©

Meerdere bekende Libanezen hebben Koning Mohammed VI bedankt voor de humanitaire hulp die hij enkele uren na de dubbele explosie in de haven van Beiroet naar Libanon heeft gestuurd.

Acht toestellen, waarvan vier legervliegtuigen, werden met medische apparatuur, voedsel en noodhulp in de uren na de explosies naar Beiroet gestuurd.

Koning Mohammed VI heeft ook instructies gegeven aan het leger om een veldhospitaal op te zetten om slachtoffers op te vangen en te verzorgen.

"Ik zou namens de Libanese regering mijn diepe dankbaarheid en waardering willen uiten voor het groothartig initiatief van Koning Mohammed VI, die opdracht gaf om noodhulp naar Libanon te sturen", verklaarde een hoge ambtenaar bij het Libanese ministerie van Buitenlandse Zaken, die benadrukt dat het koninkrijk door het sturen van hulp niet afwijkt van zijn reputatie als broederland.

Libanese sterren zoals Carole Samaha, Dalila Khalil en Amer Zayan hebben eveneens Koning Mohammed VI en Marokko via sociale media bedankt voor de hulp en steun.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team