Zoeken

Leicester doet serieus bod op Azzedine Ounahi

4 januari 2023 - 15:00 - Sport

©

De strijd om de transfer van de Marokkaanse international Azzedine Ounahi belooft een zware strijd te worden. Het geïnteresseerde Olympique Marseille moet verschillende Europese clubs uitsluiten, waaronder Leicester. De Engelse club zou echter al een bod hebben gedaan dat moeilijk te weigeren is.

Olympique Marseille-voorzitter Pablo Longoria moet zich zorgen maken nu het Marokkaanse talent van Angers SCO door zijn vingers kan glippen. Sinds zijn indrukwekkende prestaties op het WK 2022 wordt de Marokkaanse middenvelder door veel professionals en waarnemers nauw in het oog gehouden.

Lees ook: Transfer Azzedine Ounahi onmogelijk door paspoortprobleem

Verschillende andere clubs zouden Azzedine Ounahi deze winter al willen contracteren om hun team te komen versterken. Olympique Marseille wil met deze transfer de Braziliaan Gerson vervangen, die al enkele weken buiten de ploeg is gelaten.

Lees ook: Azzedine Ounahi: "Ik ga als er een echt sportief project is"

In deze kwestie lijkt één club de andere een stap voor te zijn. Leicester heeft volgens L’Équipe al 20 miljoen euro aangeboden voor de middenvelder uit Angevin, plus 10 miljoen euro aan mogelijke bonussen als de Foxes zich aan het eind van het seizoen plaatsen voor de Champions League.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team