Zoeken

De belofte van Azzedine Ounahi aan Olympique Marseille

8 februari 2023 - 11:00 - Sport

©

Azzedine Ounahi, nieuwe aanwinst van Olympique Marseille, heeft een indrukwekkende prestatie geleverd tijdens zijn eerste wedstrijd voor zijn nieuwe club tegen Nantes (2-0). Hij scoorde het tweede doelpunt van de wedstrijd en belooft nog meer.

De talentvolle 22-jarige speler, die dit winterseizoen voor 10 miljoen euro (met bonussen inbegrepen) werd gerekruteerd uit Angers, heeft reeds bewezen dat hij zich snel zal aanpassen aan zijn nieuwe club.

Lees ook: Ajax Amsterdam had geen geld voor Azzedine Ounahi

Azzedine Ounahi had een succesvolle eerste wedstrijd met Olympique Marseille. Hij werd in de 74e minuut tegen FC Nantes ingezet en maakte onmiddellijk indruk. De Atlas Leeuw scoorde het tweede doelpunt van de wedstrijd in de verlenging. "Eerste doelpunt bij mijn eerste wedstrijd? Net als in Angers! Het was hetzelfde bij mijn eerste inzet in Angers in de Ligue 1, ik scoorde na 2 minuten. We hadden een geweldige wedstrijd. In de eerste helft waren we sterk, hoewel er weinig kansen waren. In de tweede helft speelden we met meer balbeheer en we eindigden met twee doelpunten. Ik ben erg blij voor mijn eerste wedstrijd", reageerde de Marokkaanse international.

Lees ook: Azzedine Ounahi nieuwe held Marseille na beslissend doelpunt (video)

Na deze prestaties belooft de Marokkaanse onthulling van het WK in Qatar nog meer. "Fysiek ben ik nog niet op mijn best. Ik raakte na de Wereldbeker aan mijn enkel geblesseerd en de transferperiode was moeilijk te beheren. Ik ben nog niet op 100%, maar je zag tegen Nantes een speler die blij is er te zijn en die gemakkelijk zijn plaats heeft gevonden in de ploeg ", aldus Ounahi tegen de Franse media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team