Zoeken

Lamine Yamal bestraft voor wangedrag

18 maart 2023 - 07:00 - Sport

©

Lamine Yamal is niet geselecteerd voor de U-17 ploeg van Spanje voor de wedstrijden van de Elite Tour van het Europees Kampioenschap. De Barça-speler van Marokkaanse afkomst werd uit de selectie geweerd wegens wangedrag.

Het incident vond plaats tijdens de laatste wedstrijd van het U-17 elftal in Algarve. Voor deze misstap zal de 15-jarige Lamine Yamal, die de "kleine Messi" wordt genoemd vanwege zijn prestaties die vergelijkbaar zijn met die van de Argentijnse aanvaller Lionel Messi, niet spelen in de Elite Tour wedstrijden van het Europees Kampioenschap, meldt AS.

Lees ook: Lamine Yamal, de ’kleine Messi’ van FC Barcelona

De Spaanse voetbalbond heeft FC Barcelona over het incident aangesproken. De Spaanse topclub belooft na onderzoek de speler te straffen. Lamine Yamal heeft de afgelopen dagen ook de krantenkoppen gehaald vanwege zijn beslissing om de Portugese Jorge Mendes als zijn nieuwe zaakwaarnemer te kiezen. De Marokkaans-Equatoriaanse speler kan nog steeds van nationale ploeg veranderen en overweegt een overstap naar het Marokkaanse U-17 team.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team