Zoeken

Basma Boussil en Tamer Hosny gescheiden

16 november 2020 - 16:20 - Cultuur

©

Na acht jaar huwelijk hebben Basma Boussil en Tamer Hosny hun scheiding bekend gemaakt. De Marokkaanse styliste liet vrijdag via haar Instagrampagina weten dat ze haar huwelijk met de Egyptische superster en vader van haar drie kinderen, heeft beëindigd.

"Aan iedereen die denkt me te kwetsen door foto’s en video’s op te sturen waarin Tamer me niet zou respecteren, vraag ik om hiermee te stoppen. Dit laat me geheel koud want we zijn immers al een tijdje uit elkaar en bezig met een scheidingsprocedure. Heb respect voor onze privacy en onze gevoelens. Stuur me niets meer. Succes allemaal.", schreef Boussil op Instagram.

De Egyptische Tamer Hosny bekende op zijn beurt kleur door alle foto’s met zijn vrouw te verwijderen. Basma Boussil heeft dit niet gedaan, meldt website Albawaba.

Familieleden en kennissen van het koppel probeerden hen zonder succes te verzoenen, vervolgt dezelfde bron. Volgens fans zijn de foto’s van de Egyptische ster met zijn vele vrouwelijke fans de reden voor deze scheiding.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team