Zoeken

Laatste seizoen "La casa de papel" deels gefilmd in Marokko

23 juni 2021 - 10:40 - Cultuur

©

De laatste scènes van de beroemde Spaanse serie "La casa de Papel" zullen worden opgenomen in Ouarzazate en Casablanca. De Marokkaanse voetballer Mohcine Nachit speelt hier ook een rol in.

"Ik heb enkele maanden geleden contact opgenomen met de held van de serie, Alvaro Morte. Hij vroeg me tien foto’s op te sturen voor de casting. Op dit moment bereid ik de nodige documenten voor om naar Spanje te vertrekken om dit nieuwe avontuur aan te gaan," vertelt Mohcine Nachit aan Hespress. De voormalige speler van Wydad Casablanca zal de rol van een voetballer spelen. Hij stemde in met de rol, maar had wel een voorwaarde: "niet acteren in een seksscène uit respect" voor zijn "godsdienst", zijn "land", zijn "familie" en zijn "persoon".

Lees ook: Netflix maakt film van oplichtster Mamounia hotel

De opnames van de serie vinden plaats in Ouarzazate en Casablanca. Deze twee steden zullen het toneel zijn van de gebeurtenissen van het einde van een gewapende overval. Twee nieuwe sterren zullen deelnemen aan dit laatste seizoen: Miguel Angel Silvestre en Patrick Criado.

Netflix maakte onlangs bekend dat de release van de laatste afleveringen van de serie in twee fases zal gebeuren: de eerste vijf afleveringen zijn vanaf 3 september op Netflix te zien en geven het gevoel van een seizoensfinale. De laatste vijf afleveringen zijn vanaf 3 december beschikbaar en focussen meer op de emotionele toestand van de karakters.

"La casa de papel" wordt geregisseerd door Álex Pina en werd uitgezonden tussen 2 mei 2017 en 23 november 2017 op de Spaanse zender Antena 3. Dankzij het streamingplatform Netflix is het een enorm succes geworden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team