Zoeken

Netflix maakt film van oplichtster Mamounia hotel

7 februari 2021 - 18:00 - Cultuur

©

Het verhaal van Anna Sorokin wordt waarschijnlijk verfilmd. De oplichtster van onder meer het Mamounia Hotel in Marrakech heeft van Netflix een bedrag van 320.000 dollar aangeboden gekregen om haar biografie te vertolken op het grote scherm.

Sorokin zit momenteel een gevangenisstraf uit in de Verenigde Staten. De vrouw heeft zich jarenlang voorgedaan als een rijke Duitse erfgename met een vermogen van zestig miljoen dollar.
De 29-jarige vrouw heeft diverse luxe hotels, waaronder het Mamounia hotel in Marrakech en invloedrijke mensen opgelicht. Zij zal deze maand nog worden overgeplaatst naar haar geboorteland Duitsland.

Met het geld van Netflix heeft Sorokin bankleningen van 199.000 dollar en haar boetes van 24.000 dollar terugbetaald. Ze moet journalist Rachel Williams nog wel 62.000 dollar terugbetalen. Met haar ging ze naar het beroemde La Mamounia hotel in Marokko. Een nacht in het hotel kost 7000 dollar. Ze verbleven daar zes dagen en Sorokin vroeg aan Williams of ze het kon voorschieten omdat haar creditcard het niet meer deed.

Het levensverhaal van Anna Sorokin zal te zien zijn op Netflix met als titel "Inventing Anna". Actrice Julia Garner zal de hoofdrol spelen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team