Zoeken

Deze films en series worden momenteel in Marokko opgenomen

18 oktober 2019 - 11:00 - Cultuur

©

Het Marokkaans cinematografisch centrum CCM heeft op zijn website een lijst gepubliceerd van buitenlandse producties die momenteel in Marokko worden opgenomen.

Marokko is al jaren een keuzebestemming voor de opnames van bekende series en films. HuffPost bericht dat vorig jaar onder meer de successerie "Vagabond" die momenteel op Netflix en in Korea wordt uitgezonden, in het koninkrijk werd opgenomen.

Andere succesproducties die dit jaar in Marokko werden opgenomen zijn het laatste seizoen van "Homeland" en de serie "The Spy" op Netflix.

Op dit moment worden drie films en series in Marokko gemaakt. De opnames van "The last planet", een film van Malick Terrence, lopen tot 12 december in het koninkrijk.

In het noorden van Marokko bevindt zich ook de filmcrew van "Black widow". De opnames vinden plaats in Tanger, Tetouan en Assilah.

Het vijfde seizoen van de bekende Canal+ serie "Bureau des légendes" wordt momenteel ook in Marokko opgenomen, met name in Casablanca, Rabat, Mohammedia, El Jadida, Erfoud, Merzouga, Ouarzazate en Zagora. De opnames zullen op 20 oktober worden afgerond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team