Zoeken

Kylian Mbappé in Madrid met Achraf Hakimi

10 mei 2022 - 19:40 - Sport

©

De sterspits van Paris Saint-Germain (PSG), Kylian Mbappé, was maandag in Madrid, samen met zijn ploeggenoot en vriend Achraf Hakimi. De verschijning van de Franse speler, van wie is bekendgemaakt dat hij volgend seizoen bij Real Madrid zal komen, bleef niet zonder aandacht.

Veel journalisten en Mbappé fans haastten zich naar een restaurant aan de Paseo de la Castellana waar de speler vertoefde. Maar de Franse international hield zich op de vlakte tijdens zijn bezoek aan de Spaanse hoofdstad, waar hij vergezeld werd door zijn Marokkaanse ploeggenoot Achraf Hakimi.

Lees ook: Eid ul-Fitr: Achraf Hakimi toetst Kylian Mbappé’s kennis (video)

De Franse spits heeft het bezoek op zijn Instagram profiel onsterfelijk gemaakt. Hij plaatste een foto van zichzelf en de Marokkaanse international, die vroeger bij Real Madrid speelde en de Spaanse hoofdstad goed kent.

Lees ook: Kylian Mbappe serveert Marokkaanse thee als de beste (video)

Het contract van Kylian Mbappé loopt op 30 juni ten einde en er gaan hardnekkige geruchten dat hij voor Real Madrid gekozen heeft. De speler heeft echter officieel nog niet besloten of hij bij Real zal tekenen of dat hij het aanbod om zijn contract bij PSG te verlengen zal aanvaarden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team