Zoeken

Kourtney Kardashian richt zich op Marokko voor wellness-lijn

29 oktober 2022 - 16:00 - Cultuur

©

De 43-jarige reality-tv-ster Kourtney Kardashian en haar 46-jarige echtgenoot Travis Barker, de drummer van de rockband Blink-182, hebben voor hun bedrijf Barker Wellness een reeks volledig natuurlijke veganistische producten gelanceerd. De grondstoffen komen onder meer uit het Atlasgebergte in Marokko.

De Wellness Queen en King verklaarden in een persbericht dat de Wellness Collection verkrijgbaar is in Rejuvenate en Calm. Beide producten bevatten magnesium, dat wordt gewonnen uit de oude zeebodem van Zechstein. Bovendien bevat het eerste product ook lavaklei (ghassoul) uit het Atlasgebergte. Het tweede product bevat OptiMSM (methylsulfonylmethaan), een organische zwavelverbinding die het herstel na inspanning kan versnellen.

Lees ook: Commotie om Marokkaanse Kim Kardashian (foto’s)

"Mijn obsessie met baden, wellness en lichaamsverzorging leidde me tot deze compositie, waar ik bijzonder trots op ben. Ik hoop dat iedereen van deze lijn geniet en het onderdeel maakt van hun dagelijkse routine," zei Kourtney Kardashian. "Kourtney en ik leven en houden van gezondheid en welzijn. Daarom maken we producten waar we van houden en die helpen genezen en het welzijn bevorderen." voegde Travis Barker eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team