Zoeken

French Montana door fans gelyncht na flirten met Kourtney Kardashian

19 mei 2020 - 12:40 - Cultuur

©

French Montana is in opspraak geraakt na een bericht over Kourtney Kardashian, de zus van zijn ex, Khloé Kardashian, op sociale media.

De Amerikaans Marokkaanse rapper reageerde op een foto van de zus van zijn ex-vriendin met wie hij in 2014 brak. French Montana zou ondanks de breuk nog steeds een uitstekende relatie hebben met de familie Kardashian.

Op de foto poseerde Kourtney Kardashian in bikini. French Montana schreef "Owwwwww ratataaa" onder de foto, een bijnaampje dat hij aan Kourtney gaf. De twee zouden namelijk dikke vrienden zijn volgens Amerikaanse media.

Volgens de fans van Karim Kharbouch toonde hij met zijn reactie op de foto van de jonge vrouw weinig respect voor zijn ex-vriendin. Vrienden van de familie Kardashian stellen echter dat French ook een uitzonderlijk goede relatie heeft met Khloé ondanks hun breuk.

In september waren al foto’s van French Montana en Kourtney Kardashian tijdens een verjaardagsfeestje op sociale media gedeeld. De twee vierden vorig jaar ook samen Eid ul-Adha.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team