Zoeken

Koning Salman brengt zomervakantie door in Tanger

11 juni 2021 - 11:20 - Marokko

©

De koning van Saoedi-Arabië, Salmane Bin Abdelaziz Al Saud, heeft de stad Tanger uitgekozen om zijn zomervakantie door te brengen. De stad bereidt zich voor om de soeverein in goede omstandigheden te ontvangen.

Koning Salmane zal over enkele dagen voet op Marokkaanse bodem zetten om zijn zomervakantie in Tanger door te brengen. Een team van Saoedische ambtenaren, vergezeld van prinsen, is afgelopen zondag in de hoofdstad Rabat aangekomen en dinsdag naar Tanger vertrokken om de laatste voorbereidingen te treffen om de Saoedische vorst in de beste omstandigheden te ontvangen.

Lees ook: Relatie Koning Mohammed VI en Koning Salman gespannen

Volgens bronnen van Le360 zijn Dr. Raafat Abdullah Al-Sabbagh, speciaal adviseur van het Saoedische koninklijk hof, evenals Prins Turki Ben Salmane, broer van Kroonprins Mohamed Ben Salmane, aangekomen in het paleis van wijlen Koning Fahd in het gebied Jabal Kabir bij Tanger om te informeren naar de laatste voorbereidingen voor de komst van Koning Salmane.

Koning Salmane verblijft in zijn paleis in de Jbila-regio aan zee, aan de Atlantische zijde, waar hij er de laatste jaren een gewoonte van heeft gemaakt zich te vestigen tijdens zijn bezoeken aan Tanger. De residentie van Koning Salmane in Tanger is gerestaureerd en de plaatselijke autoriteiten werken aan de ontwikkeling en verfraaiing van de omgeving van het paleis van de koning om zijn verblijf aangenaam te maken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team