Zoeken

Waar brengt Koning Mohammed VI de zomervakantie door?

31 mei 2022 - 18:20 - Marokko

©

Over een paar dagen begint de zomervakantie. Koning Mohammed VI is van plan om zoals elk jaar, zijn vakantie in het noorden van Marokko door te brengen.

Volgens betrouwbare bronnen in Rabat wordt verwacht dat de monarch begin juni in Mdiq zal aankomen, waar hij zijn zomervakantie zal doorbrengen, meldt Maghreb Intelligence.

Lees ook: Koning Mohammed VI en kroonprins Abu Dhabi ontmoeten elkaar voor iftar

In aanloop van het bezoek van Koning Mohammed VI zijn er al verfraaiingswerken uitgevoerd in deze prachtige badplaats. De veiligheidsdiensten hebben opdracht gekregen de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen die kenmerkend zijn voor koninklijke reizen.

Lees ook: Koning Mohammed VI schenkt terrein aan nieuwe Spaanse school

De toerismesector in het noorden van het land, vooral in Mdiq, is op de hoogte gebracht en kijkt reikhalzend uit naar de komst van de Koning Mohammed VI. Zijn verblijf zal de plaatselijke economie een stimulans geven. Dat komt onder meer door het aantal mensen dat hem vergezelt of fans die ernaar uitkijken hun vakantie door te brengen waar de Koning verblijft. "Zowel Mdiq als Marina Smir zijn deze zomer volgeboekt na twee magere jaren", zegt een toerismeprofessional uit de streek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team