Zoeken

Koning Mohammed VI wenst Algerijnse president beterschap

15 december 2020 - 17:40 - Wereld

©

Koning Mohammed VI heeft de Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune een spoedig herstel toegewenst. Het Algerijnse staatshoofd verblijft momenteel in Duitsland waar hij aan het herstellen is van een coronavirusinfectie.

"Uw toespraak tot het broederlijke Algerijnse volk op zondag (13 december 2020) heeft aangetoond dat u op weg bent naar herstel. Ik betuig u mijn diepe voldoening voor de verbetering van uw gezondheid, ik bid tot de Almachtige God om uw herstel te bespoedigen en uw gezondheid volledig te herstellen". Dit is de boodschap die de Marokkaanse vorst via een speciaal bericht heeft overgebracht aan de Algerijnse president.

Abdelmadjid Tebboune ligt momenteel in een ziekenhuis in Duitsland waar hij aan het herstellen is van een covid-19-infectie. In een videoboodschap die afgelopen zondag op zijn Facebook-account is geplaatst, geeft hij het publiek geruststellend nieuws over zijn gezondheid. Hij zegt dat hij nog steeds aan het herstellen is en dat hij "al zijn fysieke kracht binnen twee of drie weken" weer terug zal hebben.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team