Zoeken

Koning Mohamed VI krijgt prestigieuze onderscheiding in New York

20 september 2017 - 14:40 - Marokko

©

The Global Coalition for Hope heeft in New York aan Koning Mohammed VI de « Speciale leiderschapsprijs voor de bevordering van tolerantie en interculturele aanpak » uitgereikt.

De onderscheiding werd aan Koning Mohammed VI toegekend voor zijn « visionair leiderschap voor de bevordering van harmonie tussen verschillende culturen, zowel in Marokko als op de internationale scene ».

Prins Moulay Rachid nam de prijs in naam van zijn broer in ontvangst tijdens een ceremonie in de Public Library in New York. Het evenement vond plaats onder de patronage van de Organisatie der Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (UNESCO) in aanwezigheid van staatshoofden, diplomatieke vertegenwoordigers bij de Verenigde Naties en Washington, evenals persoonlijkheden uit de politiek, kunst en cultuur.

Tijdens de ceremonie waren de Marokkaanse minister van Buitenlandse zaken Nasser Bourita, de Ambassadeur van Marokko in Washington Lalla Joumala Alaoui en de Ambassadeur van Marokko de Verenigde Naties Omar Hilale aanwezig.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team