Zoeken

Klimaatverandering: Barack Obama feliciteert Marokkaan Rachid Ennassiri

4 december 2021 - 10:22 - Marokko

©

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama heeft het engagement van de jonge Marokkaan Rachid Ennassiri erkend en hem gefeliciteerd met zijn strijd tegen klimaatverandering.

"Ik word altijd geïnspireerd door jonge leiders zoals Rachid Ennassiri, die ervoor zorgt dat meer mensen in Marokko betrokken raken bij de strijd tegen de klimaatverandering," schreef de voormalige Amerikaanse president op zijn Twitter-account. Obama nodigde hem uit om zich "dinsdag aan te sluiten bij de Obama Foundation om het werk van changemakers zoals Rachid te steunen".

Lees ook: Merendeel Marokkanen bezorgd over klimaatverandering

Rachid Ennassiri is de oprichter en de secretaris-generaal van het Moroccan Youth Center for Sustainable Energy (Marokkaans jongerencentrum voor duurzame energie) en leider van het Afrika-programma van de Obama Foundation, dat wordt voorgezeten door de voormalige president van de Verenigde Staten.

Lees ook: Marokko houdt zich aan afspraken klimaatakkoord

Rachid Ennassiri werkt momenteel als beleidsmanager klimaatverandering bij het Foreign, Commonwealth, and Development Office, een departement van de Britse regering.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team