Zoeken

Kickbokser Jamal Ben Saddik vecht vandaag tegen Rico Verhoeven

23 oktober 2021 - 10:00 - Sport

©

Enkele weken na de nederlaag van Badr Hari tegen Rico Verhoeven, is het aan de beurt van Jamal Ben Saddik om het op te nemen tegen de Nederlander. Het gevecht tussen de twee zwaargewichten staat vandaag, zaterdag 23 oktober, gepland, tijdens Glory Collision 3.

Jamal Ben Saddik stelt klaar te zijn om de kolossale uitdaging aan te gaan. "Ik verblijf nu in Amsterdam, op enkele minuten van de sportzaal. Ik train 3 tot 4 keer per dag en rust zaterdag uit. De voorbereiding was uitzonderlijk moeilijk, maar ik ben er klaar voor," verklaarde de kickbokser aan het Amerikaanse Zenger.

Lees ook: Ben Saddik en Verhoeven voor derde keer in de ring

Ben Saddik is zich bewust van de uitdaging die hem te wachten staat. "Rico verslaan zou heel veel voor me betekenen. Hij was herhaaldelijk Glory-kampioen. Toch denk ik niet dat hij me zal verrassen, zijn stijl verandert niet", aldus Ben Saddik.

Verhoeven en Ben Saddik kennen elkaar goed. De twee kampioenen stonden in het verleden al twee keer tegenover elkaar in de ring. Jamal Ben Saddik is de laatste kickbokser die Verhoeven wist te verslaan door in 2011 te winnen. Verhoeven kreeg zijn revanche in 2017. Een derde gevecht stond begin dit jaar gepland maar werd afgelast omdat de Marokkaanse kampioen toen kampte met een ernstige rugblessure.

Lees ook: Kickbokser Jamal Ben Saddik na 1,5 maand uit de gevangenis

Jamal Ben Saddik publiceerde eind deze week op zijn Instagram een promofilmpje voor het gevecht, met de vlag van Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team