Zoeken

Jury The Voice of Holland is besluiteloosheid van Ali B zat

7 februari 2021 - 11:20 - Cultuur

©

Rapper Ali B is door zijn collega Anouk van The Voice of Holland tot halt geroepen. "Wat Ali moet leren, is om keuzes te maken," verklaarde de zangeres in het programma.

Aanleiding is dat Ali B tijdens de pre-battle niemand naar huis wilde sturen. Hij liet alle kandidaten van het programma in één act zingen. Na afloop mochten ze allemaal blijven. Tot ergernis van medejurylid Anouk: "We moeten ieder keer door deze ellende met zijn allen. Hij moet keuzes leren maken, want er gebeurt hier gewoon te veel."

Ali B kon er wel om lachen, maar zegt er wel bij: "Ik zit hier natuurlijk als coach. Ik heb als kind al dat als ik ergens voor ga of iets voel; ik een gezonde schijt heb aan de rest." Hij besloot om de artiesten het nummer ‘Where is the love’ van The Black Eyed Peas te laten zingen.

De kandidaten werden aan elkaar gekoppeld in het programmaonderdeel ’The Battles’. Voor deze ene keer werden de artiesten klaargestoomd door Ronnie Flex. De kandidaten Effrens & Hessel Du Mark, Emmy en Naomi mogen de battle doen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team