Zoeken

Jennifer Lopez in Marokko voor 1 miljoen dollar

3 december 2011 - 15:30 - Cultuur

©

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez, die donderdag in Marokko was ter gelegenheid van de opening van Morocco’Mall in Casablanca, zou meer dan één miljoen dollar hebben geïnd voor haar optreden.

De zangeres zong ondermeer haar hit "On the floor" uit het album "Love" gerealiseerd door de Marokkaanse producent, Nadir Khayat alias RedOne.

Jennifer Lopez, 42 jaar, vergezeld door haar partner, Casper, 24 jaar, danser in het gezelschap, die de ster vergezelde, landde woensdag in Casablanca aan boord van haar privé-vliegtuig uit Californië.

In zijn commentaar over de opening van het winkelcentrum, schreef de Spaanse krant Publico : "Morocco Mall is een luchtspiegeling in een woestijn van crisis", en voegde eraan toe dat de Europese merken die er zich vestigen, dit deden om aan de economische crisis te ontsnappen elders.

Het winkelcentrum, dat donderdag opende met veel tamtam in de aanwezigheid van 50 buitenlandse journalisten, is vooral bedoeld voor buitenlandse consumenten, aangezien de prijzen die worden gehanteerd niet overeenkomen met de koopkracht van de meerderheid van de Marokkanen, concludeert Publico.

Als belangrijkste bestemming mall in het Middellandse Zeegebied en Afrika, vergde Morocco’Mall een investering van twee miljard dirham.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team