Zoeken

Incident met Ben Saddik overschaduwt zege Verhoeven in Glory Grand Prix

10 maart 2024 - 18:00 - Sport

©

Rico Verhoeven heeft zaterdagavond de Glory Grand Prix in Arnhem gewonnen, maar de avond werd ontsierd door een incident met zijn oude rivaal Jamal Ben Saddik. Na afloop van de halve finale stapte Belgisch Marokkaanse kickbokser de ring in en haalde met een trap uit in de richting van Verhoeven.

Verhoeven was woedend en noemde Ben Saddik een "idioot" en "een schande voor de sport". "Ik walg van zijn gedrag," zei hij. "Dit is onacceptabel. Deze man moet verbannen worden uit de sport."

Lees ook: Verhoeven haalt uit naar Ben Saddik: "Ik hou niet van valsspelers"

Verhoeven won op overtuigende wijze drie gevechten op weg naar de overwinning in de Grand Prix. Hij versloeg Sofian Laïdouni, Nabil Khachab en Levi Rigters om de hoofdprijs van 500.000 dollar te pakken.

De zege van Verhoeven werd echter overschaduwd door het incident met Ben Saddik. De twee kemphanen hebben een lange geschiedenis met elkaar en Ben Saddik was duidelijk niet te spreken over de overwinning van Verhoeven. Na afloop van de halve finale kwam Ben Saddik de ring in en haalde met een trap uit in de richting van Verhoeven. De ’King of Kickboxing’ wist de trap te ontwijken, maar was woedend over het incident.

Lees ook: Glory Grand Prix: Rico Verhoeven haalt uit naar Jamal Ben Saddik

Glory heeft laten weten dat het incident met Ben Saddik "zeer serieus" wordt genomen. De organisatie zal de beelden van het incident bestuderen en passende maatregelen nemen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team