Zoeken

Jamal Ben Saddik woedend op Glory

31 mei 2024 - 23:00 - Sport

©

Jamal Ben Saddik is nog steeds niet tevreden over de schorsing van zes maanden die hij kreeg na een incident met Rico Verhoeven. Via Instagram nuanceert hij zijn verhaal en uit hij kritiek op Glory.

In het tv-programma Renze kreeg Ben Saddik naar eigen zeggen niet de kans om zijn kant van het verhaal te vertellen. Hij noemt het gesprek een "kruisverhoor" en vindt dat Glory een dubbele standaard hanteert.

Lees ook: Jamal Ben Saddik geschorst door Glory

Ben Saddik ontkent dat hij Verhoeven wilde schoppen. "Het was een schijnbeweging," stelt hij. "Ik betwist niet dat ik een schorsing verdien. Zelfbeheersing is altijd belangrijk. Ik accepteer een straf, maar de manier waarop die is opgelegd vind ik onacceptabel." Ook vraagt hij hoe komt dat Rico Verhoeven en Dennis Krauweel "geen disciplinaire maatregelen hebben gekregen??"

De kickbokser uit Antwerpen is ook nog steeds ontevreden over een eerdere dopingschorsing door Glory. Hij overweegt nu om zijn carrière bij de organisatie niet voort te zetten. "De recente eenzijdige schorsing doet me twijfelen of Glory nog het juiste podium voor mij is," aldus Ben Saddik.

Lees ook: Kanker terug bij kickbokser Jamal Ben Saddik

Ook voor Rico Verhoeven heeft hij een bericht. "Je hebt gelijk dat ik een goed voorbeeld moet zijn, maar dat geldt ook voor jou. Jij weet als geen ander dat ik je enige echte tegenstander ben. Geef de fans wat ze willen. Als het niet bij Glory kan, vechten we wel ergens anders."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team