Zoeken

Imran Louza blij om voor Marokko te spelen (video)

19 april 2022 - 15:40 - Sport

©

Marokkaanse international Imrane Louza is dolgelukkig. In een interview met het officiële kanaal van Watford, drukte hij zijn vreugde uit om Marokko te helpen zich te kwalificeren voor het WK-2022 in Qatar. Hij vertelde ook over zijn verstandhouding met coach Roy Hodgson.

Imran Louzane beseft nog niet dat de Atlas Leeuwen zich met succes hebben gekwalificeerd voor de wereldbeker van 2022. Voor hem is dit een gebeurtenis die zijn carrière voor altijd zal markeren. "Dit is een buitengewoon moment. Een onvergetelijk moment. Een grote trots." De kwalificatie is volgens hem het resultaat van zijn harde werk. "Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes, vooral de fans die ons volledig hebben gesteund en deze kwalificatie mogelijk hebben gemaakt."

Lees ook: WK-2022: FIFA prijst Marokkaanse voetbalhelden

De beslissing om Marokko te vertegenwoordigen en het shirt van de Atlas Leeuwen te dragen was voor de Watford speler "één van de beste beslissingen" die hij in zijn carrière heeft genomen. In een reactie op zijn verstandhouding met de coach van Watford zei Imran Louza dat hij een vertrouwensband heeft met de Engelse coach die hem "pusht om steeds beter te presteren".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team